Psychologische begeleiding

L oop je vast in je werk? Is de balans tussen werk en privé zoek? Ben je onzeker en heel kritisch op jezelf? Dan kun je bij mij zonder wachtlijst terecht voor psychologische begeleiding (ook wel coaching of counseling genoemd). Naast reguliere sessies bij mij op kantoor bied ik ook de mogelijkheid van begeleiding via Skype, in het Engels of incidenteel in de avonduren.

Ik vind het belangrijk dat ik in mijn begeleiding kan terugvallen op een stevig theoretisch en wetenschappelijk fundament. Hieronder lees je meer over mijn opleidingsachtergrond. Direct, soms confronterend, en als het even kan met humor  Ik maak gebruik van  evidence based  (bewezen effectieve) technieken, gebaseerd op de kaders van de cognitieve gedragstherapie, de oplossingsgerichte therapie en  mindfulness/ACT.  Naast de gesprekken maken leesmateriaal, opdrachten en oefeningen vaak deel uit van een  traject. Mijn stijl wordt door mijn cliënten omschreven als direct, soms confronterend, maar altijd met respect en begrip. En als het even kan met humor!

Opleidingsachtergrond

Na mijn opleiding Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Vrije Universiteit heb ik een post-doctoraal vervolgtraject tot Cognitief Gedragstherapeut gevolgd. Ik ben geregistreerd Cognitief Gedragstherapeu VGCt en Registerpsycholoog van Arbeid en Gezondheid NIP. Om mijn kennis up-to-date te houden neem ik regelmatig deel aan intervisie met collegapsychologen en volg ik bij- en nascholing. Recent heb ik een opleiding gevolgd gericht op ‘e-mental-health’, zodat ik goed thuis ben in de mogelijkheden en risico’s van online begeleiding.

Praktisch

Je kunt bij mij terecht zonder verwijzing en altijd op korte termijn. Ik heb geen wachtlijst. Gesprekken kunnen plaatsvinden op woensdag, donderdag en vrijdag gedurende kantoortijden (incidenteel in de avond). Mijn sessies worden in de regel NIET vergoed door zorgverzekeraars. Je ontvangt dus zelf een factuur voor de sessies. Als je als zelfstandig ondernemer werkt en een arbeidsongeschiktheidsverzekering hebt, of als je in opleiding bent tot huisarts, is er kans dat gesprekken wel vergoed worden. Neem contact op voor meer informatie.